Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Valitse viisaasti koulutuspaikkasi

Valitse viisaasti koulutuspaikkasi

Etusivu > Valitse viisaasti koulutuspaikkasi

Valitse viisaasti koulutuspaikkasi

Vuonna 2019 NLY on laatinut niin hyvälle koulutuspaikalle kuin hyvälle työpaikallekin kriteeristöt, ja tänä vuonna työn alla on kriteerit hyvälle päivystyspaikalle. Jokainen nuori lääkäri on kuitenkin yksilö, minkä vuoksi hyvän työpaikan ominaisuuksia on tärkeää miettiä myös henkilökohtaisella tasolla.

Valitse viisaasti koulutuspaikkasi -tarkistuslista on luotu helpottamaan omien mieltymysten ja prioriteettien pohdintaa omaa työpaikkaa etsittäessä. Listan on tarkoitus auttaa hahmottamaan, mitä kaikkea nuoren lääkärin on hyvä ottaa työnhaussa huomioon.

Alla olevalla lomakkeella pääset kohta kohdalta arvioimaan, miten tärkeitä koulutuspaikan eri ominaisuudet sinulle ovat. Tärkeistä ja erittäin tärkeistä osa-alueista muodostuu PDF-tiedostona tallennettava tarkistuslista, jota voit hyödyntää myöhemmin työnhaussa ja työhaastattelussa, jossa nämä sinusta tärkeimmiltä tuntuvat osa-alueet on hyvä ottaa puheeksi.

Huomaathan, että sinun selaimesi asetuksissa tulee olla ponnahdusikkunat sallittu, jotta tulosten lataaminen onnistuu.

 

 

Nuoren lääkärin ääni lääkärikunnassa

 

 

Viiden tähden koulutuspaikat

Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan erikoistuvien lääkäreiden saamaa koulutusta ja ohjausta sekä erikoistuvien lääkäreiden työoloja ja työn kuormittavuutta. Vuonna 2020 kysely toteutettiin yhteistyössä Suomen Lääkäriliiton kanssa. NLY käyttää kyselyn tuloksia erikoistumiskoulutuksen kehittämiseen ja lääkäreiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.

 

Oikopolut