Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Näillä mennään
Etusivu > Näillä mennään

Näillä mennään

Päätoimittaja vaihtui, mutta poikkeusolot jatkuvat. Tämän tosielämän tv-sarjan tuotantokaudet ovat yllättäneet viime vuosina toinen toistaan yllättävämmillä juonenkäänteillä eikä loppua vielä näy. Meistä itse kukin tässä vaiheessa varmaan kaipaisi jo sarjan tylsää suvantovaihetta tai edes muistelujaksoa aiempien kausien tapahtumista. Kuitenkin yllättävien juonenkäänteidenkin keskellä normaalitoiminta jatkuu mahdollisuuksien mukaan, myös lehdessä.

Uutena päätoimittajana en aio uudistaa lehteä radikaalisti, sillä lähtökohtaisesti ei kannata korjata sitä, mikä ei ole rikki. Joitakin uudistuksia lehdessä on kuitenkin luvassa. Esimerkiksi ensi lehdessä on tarkoitus kokeilla mielipidepalstaa, jonne lukijat voivat lähettää tekstejä vapaavalintaisista aiheista. Tästä kevyempänä versiona on luvassa myös “tekstaripalsta” syksyllä.

Tarkemmin visioistani lehden suhteen, tai niiden puutteesta, voit lukea uuden päätoimittajan haastattelusta sivulta 20. Pitkälle harkituista suunnitelmistani huolimatta olen kuitenkin avoin myös kehitysehdotuksille ja siksi haluaisin kuulla palautetta lehdestä. Helpoiten pääset antamaan palautetta vastaamalla lehden lukijakyselyyn. Palautteen antaminen on tärkeää kehittymisen kannalta, niin lehden tekemisessä kuin esimerkiksi erikoislääkärikoulutuksessa. Palautteeseen vastaamalla et voi voittaa leffalippuja, mutta voit vaikuttaa siihen, millainen lehti sinulle kolahtaa jatkossa postiluukusta.

Toivon, että kuulen kauteni aikana palautetta myös muutenkin kuin palautekyselyn muodossa. Saa tarttua hihasta tai laittaa sähköpostia. Jos sinulla on enemmänkin sanottavaa, niin kirjoita mielipidepalstalle tai tule mukaan toimitukseen.

 

Anssi Mykkänen
lääketieteen lisensiaatti, päätoimittaja
paatoimittaja@nly.fi

Avainsanat: