Siirry suoraan sisältöön

Suomen suosituin nuorten lääkärien kohtaamispaikka!

NLP24 10.–11.10.2024 Helsingin Messukeskus Siivessä – ja etänä!

Tänä vuonna päivien teemana on Moninainen Nuori Lääkäri. Ohjelmaa on tuttuun tapaan luvassa laidasta laitaan perusterveydenhuollon päivittäisistä pulmista aina päivystyksen kiperiin tilanteisiin sekä paljon ajankohtaisia teemoja mm. urapoluista ja työssä jaksamisesta. Myös tänä vuonna tarjolla supersuosittuja Ultramestareiden ultraäänikursseja! Jokaiselle varmasti jotain mielekästä!

Tapahtumassamme otetaan valokuvia, joita käytetään tapahtuman viestintään ja markkinointiin.

NuoriLääkäriPäivät on tarkoitettu ainoastaan NLY:n jäsenille.

Liity NLY:n jäseneksi

Mikäli olet epävarma jäsenyytesi tilasta, voit tarkistaa jäsenyytesi Lääkäriliiton Tietoni-palvelusta Fimnet-kirjautumisen kautta. Epäselvissä tilanteissa ole yhteydessä toimisto@nly.fi.

Muita kysymyksiä? Laita viestiä osoitteeseen nuorilaakaripaivat@nly.fi.

Ohjelma 2024

NuoriLääkäriPäivillä 2024 on laaja tarjonta luentoja ja pienryhmäkoulutuksia, mukana tänäkin vuonna supersuositut Ultra-Mestarien ultraäänikoulutukset. Vuoden teemana on Moninainen Nuori Lääkäri.

Katso vuoden 2024 ohjelma täältä

Liput ja info

Lipunmyynti avautuu 20.8.2024 klo 9.00

Sekä LiveNLP että EtäNLP -tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki NLY:n jäsenlääkärit valmistumisvuodesta riippumatta.

Tutustu lippujen hintoihin ja sisältöihin täältä

Erikoistumispisteet ja
koulutustodistus

Tiesitkö, että voit saada tapahtumasta erikoistumispisteitä ja koulutustodistuksen? Tämän vuoden tapahtumaa haetaan erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi useille eri erikoisaloille. Saat osallistumistodistuksen vastaamalla sähköpostiisi lähetettävään palautekyselyyn. Kyselyt lähetetään luentotallenteiden katseluajan päätyttyä.

Tästä näet vuoden 2023 tapahtuman erikoistumispisteet

Näytteilleasettajaksi tapahtumaan

Haluaisitko organisaatiollesi näkyvyyttä nuorten lääkärien keskuudessa? NuoriLääkäriPäivien 2024 kumppaninäyttely tarjoaa siihen mahdollisuuden. Näyttelymyynti on käynnissä ja muutamia osastoja on vielä jäljellä. Kysy tarkemmin osastopaketeista ja hinnoista nuorilaakaripaivat@nly.fi.

Tutustu tarkemmin näyttelyn osastopaketteihin

Yhteistyössä

Eloisa logo
Pfizer logo
Mehiläinen logo