Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Tapahtumat > Päihdepotilaan kohtaaminen perusterveydenhuollossa 10.11.2023 Helsingissä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päihdepotilaan kohtaaminen perusterveydenhuollossa 10.11.2023 Helsingissä

10.11.2023 klo 09:00 - 16:00

NLY:n yhteistyökumppanilla Laatupäivystyksellä on 10.11. klo 9-16 huikea koulutus, jota ei kannata missata! Koulutuksessa saat tietoa, taitoa ja osaamista päihderiippuvaisten potilaiden kanssa toimimiseen kolmesta eri näkökulmasta käsin. Tarjolla on tiukkaa luentosettiä sekä uhkatilannesimulaatio.

Päihdehäiriöiset, lääkkeitä väärinkäyttävät potilaat koetaan perusterveydenhuollossa usein vuorovaikutuksellisesti kuormittaviksi. Päihderiippuvuus on sairaus, jonka kohtaaminen vaatii terveydenhuollon ammattilaiselta erityistä tietämistä ja osaamista.

Kouluttajina toimii huipputiimi, joista jokainen tuo oman osaamisensa kehiin:

  • Somesta tuttu Atte Virolainen aka Lääkäri Atte perehdyttää teidät yleisemmällä tasolla päihderiippuvaisten potilaiden kohtaamiseen. Opit, mitä tämän erityisryhmän kohtaamisesta tulee lääkärinä tietää.

  • Yleislääketieteen erikoislääkäri Suvi Björn-Antila on kokenut neuvolalääkäri, joka tuo koulutukseen osaamisensa päihdeäitien kohtaamisesta. Hän kertoo, miten tunnistaa mahdollinen päihteiden käyttö raskauden aikana ja miten tukea tukea äitiä sekä lasta raskauden aikana.

  • Vanginvartija Mikko Kiiskilä kouluttaa osallistujia väkivaltaisten tilanteiden tunnistamisesta. Häneltä opit, mistä merkeistä voi tunnistaa tilanteen kiristyvän ja miten tilannetta voi de-eskaloida hyvissä ajoin.

Aika: Perjantai 10.11.2023 klo 9-16

Paikka: Malminkaari 23 A, Helsinki

Koulutus on kaikille lääkäreille avoin ja maksuton. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan heti, sillä paikkoja on rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan tästä. >>

Tiedot

Päivämäärä:
10.11.2023
Aika:
09:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Tapahtumapaikka

Helsinki