Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Nuorten Lääkärien Yhdistys sopeuttaa toimintaansa koronaviruksen vuoksi
Etusivu > Nuorten Lääkärien Yhdistys sopeuttaa toimintaansa koronaviruksen vuoksi

Nuorten Lääkärien Yhdistys sopeuttaa toimintaansa koronaviruksen vuoksi

Tänään 12.3. valtioneuvostosta annettujen ohjeiden mukaan sote-henkilöstön pienempiäkin tilaisuuksia tulee nyt harkita tarkkaan.

Nuorten Lääkärien Yhdistys keskeyttää toistaiseksi samaan tilaan kokoontumista edellyttävien tilaisuuksien järjestämisen. Keskeyttäminen koskee kaikkia sisäisiä tilaisuuksia, kuten kokouksia ja koulutuksia. Toimintaa jatketaan etäyhteyksien avulla mahdollisimman normaalisti.

Valtuuskunnan kevätkokouksen järjestämisestä (24.-26.4.) tiedotetaan myöhemmin erikseen valtuuskunnan jäsenille.

Euroopan Nuorten Lääkärien Yhdistyksen (EJD) kevätkokouksen (22.-24.5.) järjestelyt Helsingissä keskeytetään ja tilaisuuden järjestämisestä tiedotetaan myöhemmin.

Nuorten Lääkärien Yhdistyksen työntekijät ovat toistaiseksi mahdollisimman paljon etätöissä ja työtehtävistä sovitaan puheenjohtajan kanssa. Ulkomaille suuntautuvat yhdistysmatkat perutaan toistaiseksi.

Paikallistoimijat, valtuuskunnan ja valiokuntien jäsenet saavat lisätietoa toiminnan sopeutetusta jatkamisesta hallitukselta.Mikäli kohtaatte edunvalvonnallisia ongelmia sairastumisen tai tartuttamisriskistä johtuvien karanteenien tai työnantajien osoittamien poissaolojen osalta, olettehan yhteydessä NLY:n edunvalvontavaliokuntaan ja/tai Lääkäriliittoon.

Seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana suomalaiselta terveydenhuoltojärjestelmältä odotetaan merkittäviä ponnistuksia, joissa nuorten lääkärien rooli on merkittävä. Kiitos jo nyt kaikille, jotka työskentelevät tämän vaativan tilanteen edessä!

 

Jesper Perälä,
Puheenjohtaja
Nuorten Lääkärien Yhdistys
jesper.perala@nly.fi
0405351058

 

P.s. Seuraa mediassa ajankohtaista luotettavaa tietoa:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19
https://twitter.com/THLorg
https://www.instagram.com/thl.fi/
https://twitter.com/STM_Uutiset