Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Tule mukaan tekemään parempaa lääkäriarkea!
Etusivu > Tule mukaan tekemään parempaa lääkäriarkea!

Tule mukaan tekemään parempaa lääkäriarkea!

NLY:n valtuuskunnan vaalien ehdokasasettelu on alkanut! NLY on vaikuttava edunvalvontajärjestö ja aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Tässä kolme syytä lähteä mukaan!

Miksi lähtisin mukaan?

NLY on kaikkien urallaan kehittyvien lääkäreiden yhdistys. Laadukas peruskoulutus, toimivat erikoistumispolut, osaamisen ylläpito erikoislääkärinä ja jatkuva oppiminen ovat sydäntämme lähellä. Vaikutamme aktiivisesti erikoistumiskoulutuksen uudistuksessa. Vuonna 2017 lanseeraamamme koulutuspaikkakysely oli Suomen ensimmäinen valtakunnallinen selvitys erikoistumispaikkojen laadusta.

NLY on vaikuttavien lääkäreiden yhdistys. Toimimme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti vaikuttaen. Olemme olleet mukana ns. kaksoislaillistuksen poistossa ja ajaneet Lääkäriliitossa erikoistuvien palkka-asioita. Erikoistuvan lääkärin palkkataso onkin kohtuullisen hyvällä tasolla Euroopan mittakaavassa.

NLY on hyvinvoivien lääkäreiden yhdistys. Perhe, ystävät, vapaa-aika ja inhimilliset työolot – nuori lääkäri joutuu usein tinkimään vähintäänkin osasta näistä. Joulukuussa 2017 nostimme esille perhevapaasyrjinnän jonka seurauksena Lääkäriliitto on alkanut kouluttamaan luottamusmiehiä asian tiimoilta ja asiasta on alkanut keskustelu ammattikunnassa ja lääkärimedioissa. NLY haluaa itsekin olla edelläkävijä ja järjestämme vapaa-ajantapahtumia koko perheelle.

Yhdistys ei voi toimia ilman yksilöitä. Tartu mahdollisuuteen päästä mukaan vaikuttamaan toimintaamme sisältäpäin, ja asetu ehdolle valtuuskuntavaaleissa 26.3.2018 mennessä osoitteessa nly.fi/ehdokkaaksi 

NLY:n valtuuskunta koostuu 30 varsinaisesta ja 30 varajäsenestä, jotka valitaan vaaleilla kolmen vuoden välein. Valtuuskunta kokoontuu kahdesti vuodessa päättämään yhdistyksen sääntömääräisistä asioista ja isoista linjoista. Monet valtuuskunnan jäsenet osallistuvat yhdistyksen toimintaan myös muutoin, esimerkiksi valiokunnissa tai erilaisissa työryhmissä.

 

Teemu Trygg ja Marika Poutiainen

Nuorten Lääkärien yhdistyksen vaalitiimi