Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > FASD: Liian pieni juomaan
Etusivu > FASD: Liian pieni juomaan

FASD: Liian pieni juomaan

Kehitysvammaliitto järjestää marraskuussa ajankohtaiset koulutuspäivät FASD-kirjon henkilöiden kanssa työskenteleville lääkäreille ja moniammatillisen työryhmän erityistyöntekijöille. Molemmissa päivissä on kouluttamassa ja osallistumassa keskusteluun Norjan Arendalissa sijaitsevan Sorlandet Sjukhuset sairaalan FASD-osaamiskeskuksen johtaja, neuropsykologi Gro Lohaugen ja klinikan lastenlääkäri, prof. Jon Skranes. 

 

Kohderyhmä
Koulutuspäivät ovat tarkoitettu FASD-lapsia ja – nuoria työssään kohtaaville lääkäreille, psykologeille, terapeuteille, sairaanhoitajille, sosiaalityöntekijöille ym. moniammatilliseen työskentelyyn osallistuville ammattiryhmille. Myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

21.11. on tarkoitettu lääkäreille ja kaikille moniammatilliseen työskentelyyn osallistuville työryhmän jäsenille.

22.11. on tarkoitettu erityistyöntekijöille (psykologit, terapeutit, sosiaalityöntekijät, hoitohenkilöstö).

Sisältö

FASD diagnosoinnin haasteet. Diagnostiset kriteerit ja FASD:n erityiskysymykset.

OHJELMA

Avaa ohjelma tästä.

FASD Suomi -verkosto tarjoaa tietoa, kontakteja ja yhteistyöfoorumin. Se välittää uutisia, innovaatioita ja uutta tutkimustietoa. Yhteistyöllä parannamme FASD-lasten, -nuorten ja -aikuisten asemaa yhteiskunnassa!

Liity FASD Suomi -verkostoon

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä

Viimeinen virallinen ilmoittautumispäivä on 7.11.2018.

Ilmoittaudu täällä 

Koulutusinfo

  • Koulutuksen toteutumisesta tai peruuntumisesta lähetetään vielä erillinen vahvistus sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Tämä on hyvä huomioida matka- ja majoitusvarauksia tehdessä.
  • Erikoisruokavalioista: Pystymme etukäteen pyydettäessä huomioimaan vain yleisimmät ruoka-aineallergiat: vähälaktoosinen, laktoositon, gluteeniton, maidoton.

Lisätietoa

  • koulutuksen sisällöstä: kouluttaja Jonna Salomaa, P. 044 3301 889
  • käytännön järjestelyt: projektisihteeri Katre Kauhanen, P. 050 3135 308