Siirry suoraan sisältöön
Etusivu > Kesälääkäri, lähde mukaan NLY:n kesään!

Kesäkausi vie nuoret lääkärit ympäri Suomea. Olitpa sitten kesätöissä vieraalla paikkakunnalla tai omilla kotikulmillasi, työpäivän jälkeen tekee hyvää tuulettua hyvässä seurassa.

NLY:n paikallisosastot järjestävät perinteisesti kesäisin ohjelmaa alueensa nuorille lääkäreille. Vaikka koronarajoitusten vuoksi monien kesätapahtumien kohtalo on vielä auki, on tällekin kesälle suunnitelmia, joita toteutetaan sen mukaan, miten tilanne sallii. Alta löydät vinkkejä paikkareiden kesätoiminnasta sekä yhteystiedot, joiden avulla pysyt parhaiten perillä oman alueesi menoista!

Paikkareiden sähköpostilistalle voit liittyä täältä!

 

Etelä-Karjala

Tervetuloa mukaan Etelä-Karjalan paikallisosaston toimintaan! Kesätyöntekijöille on tulossa saunailta ja/tai Lappeenrannan tutustumiskierros polkupyörillä. Säännölliset rantasaunat jatkuvat sitten, kun rajoitukset antavat myöten. Liikunnan merkeissä kokoonnutaan joka tapauksessa, ainakin juoksulenkkejä, biitsiä, suunnistusta kuntorasteilla ja boulderointia on suunniteltu, viimeisin tosin aukiolovarauksella. Mikäli paikallinen pienpanimo Tuju avaa ovensa, teemme sinne ekskursion.

Syksyn suunnitelmissa on päihdelääketieteen koulutus ja illallinen, ja käytännönläheinen uä-koulutus on myös agendalla. Lisätietoa saat NLY Etelä-Karjala -Facebookin kautta.

 

Vaasa

Vaasan paikallisosasto on NLY:n uusin, helmikuussa 2020 perustettu paikallisosasto. Toiminta ei vielä täysin ehtinyt käynnistyä ennen COVID-19 -epidemian aiheuttamia rajoituksia, mutta tilanteen niin salliessa kesällä on tarkoitus järjestää vapaa-ajan toimintaa sekä erikoistuville lääkäreille että kesäkandeille. Lisätietoa saa mm. NLY Vaasan paikallisosasto” -Facebook-ryhmässä tai sähköpostitse paikallisosaston puheenjohtajalta (lotta.peltola@fimnet.fi). Tervetuloa mukaan!

 

Tampere

Tervetuloa Manseen! Tampereella on kesäisin perinteisesti harrastettu minigolfia, mutta tänä vuonna tarkoitus on uudistaa ohjelmaa saunomisen merkeissä. Mikäli rajoitukset kesän aikana kevenevät niin järjestämme saunomista Ratinan rannassa upeassa Kuumassa. Nähdään siellä!

Facebook: NLY Tampere

 

Oulu

Oulun perinteinen kesäpiknik järjestetään mahdollisuuksien mukaan elokuun alkupuolella. Parhaiten tiedon tästä ja muista Oulun uutisista saa Facebookin (NLY Oulun paikallisosasto) ja sähköpostilistan kautta.

 

Pohjois-Karjala

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan! Aiempien kesien tapaan Joensuussa kandeja saunotetaan kuukausittain Pielisjoen rannalla tukeutuen tarjoiluissa ja pikkupurtavassa maakuntamme tuottajiin. Rentoja illanistujaisia pidetään myös paikalliseen ravintolatarjontaan tutustuen, mukaan pääsee helposti liittymällä seuraan klassikoksi muodostuneen Tykkiburgerin äärelle. Lautasen tyhjennyttyä tiedätkin jo mistä se oikea Ilosaari löytyy. Pielisjoki laskee aavaan Pyhäselkään, jonka aalloille karkaamme arkikiireiltä saunalautalla. Lisää löylyä!

Parhaiten tapahtumista ja vapaa-ajan aktiviteeteista pysyy kärryillä liittymällä Facebook-ryhmäämme NLY – Nuorten Lääkärien Yhdistys, Pohjois-Karjalan paikallisosasto!

 

Lahti
Facebook: NLY LAHTI – Nuorten lääkärien yhdistys, Lahden paikallisosasto

Keski-Suomi
Facebook: NLY Keski-Suomi

Lappi
Facebook: NLY Lapin paikallisosasto

Turku
Facebook: NLY Turku! 

Helsinki
Facebook: NLY Helsinki – Nuorten lääkärien yhdistys, Helsingin paikallisosasto

Kuopio
Facebook: NLY – Nuorten lääkärien yhdistys, Kuopion paikallisosasto

 

Kuvat:
Paikallisosastot
Heikki Aaltonen
Emmi Lind